Привет! Вие отворихте документа "История на този портал".

Ако използвате бутона Play ще чуете аудиозаписа.

История на този портал

 

Това започна много отдавна...

   Когато бях малък, толкова че още не можех да ходя и говоря, лежах по гръб в леглото и гледах белия таван. И когато ме болеше коремчето, на фона на тавана виждах потоци от малки бели прозрачни иглички. Те идваха от нищото изливаха се, предизвиквайки въртопи и изчезваха. По-късно разбрах, че това са ултиматоните – първичната форма на започналата да се материализира енергия.

   Научих се да чета преди да ходя на училище. Всички букви, думи, изречения виждах с различни цветове. Така много бързо разбирах какво се казва. По-късно установих, че тези цветове са енергийната им същност.

   Когато бях в първи клас сам се записах в кварталната библиотека. И първата книга която поисках, за учудване на библиотекарката, беше „Атомния човек” на Любен Дилов – баща. Пресякох улицата и седнах на стъпалата на блока отсреща. Четох докато се стъмни. И почти я прочетох, а книгата беше около 500 страници. Но четях по особен начин – просто гледах страниците и в главата ми се проектираше картината на действието. След това започнах много да чета. Предимно за космоса.

   И се питах – А какво ако я няма Земята, а Слънцето, а целия Космос. Какво би имало тогава?

 

   Когато започнах училище ми купиха малко детско бюро.  На него имаше мастилница, писалка с перо, няколко тетрадки. Бюрото беше покрито с зелен картон. Аз си представях, че след време ще имам друго бюро и на него екран, на който ще виждам всичко. Ще мога да записвам, обработвам и съхранявам текстове, графики, звукове. Да се свързвам с други. И след време това стана.

   Една подробност – първи клас бях през 1961 година. И нямаше как да видя компютър или нещо такова.

 

   От онези времена имам три много ярки повтарящи се съня.

   Единия – аз наблюдавам отгоре огромен открит рудник. Пъплят човеци и машини. Рудника е на тераси и всичко е в черно-бяло?

   Другия – наблюдавам през нощта в южна посока на фона на небе милиони сребристи летателни апарати с различна големина, но с пуроборазна форма. Просто висят във пространството и проблясват. Всичко е в зелено.

   Третия – аз съм енергоинформационна същност и голяма скорост се отдалечавам в тъмното космическото пространство от една червена планета. Толкова се отдалечих, че се уплаших дали ще мога да се върна обратно на планетата.

 

   По-късно се занимавах с фотография и кино. Също с компютри. Научих се да правя сайтове.

   От 1997 година имам мой портал „От ВАС за ВАС” за архитектура, строителство, благоустройство и строителна промишленост.

 

   През 2019 година от едно телевизионно предаване, което прихванах през интернет, научих за Урантия. Бързо намерих сайта. Свалих текста на Откровението в pdf формат. И от тогава се занимавам предимно с това. Прилича ми на компютърна игра в която първо създаваш пространство на което да се развива действието. Действието (движението, промяната) поражда времето в тази система. След това главни герои. А те създават всичко останало. Но ти си външен за всичко това, като същевременно си потенциално навсякъде в него.

   И осъзнах, че преди сътворението е имало математика, геометрия, архитектура и разбира се енергия – материала за всичко това. Създателя (или създателите) e външeн за творението но същевременно e винаги в него и то е в него.

   И тъй като мога да правя сайтове и портали реших, че ще бъде полезно да представя Откровението по различен интригуващ начин. На 7 езика. Първо започнах с български, английски и руски. След това ще добавя френски, испански, италиански, немски. Целта е да стигне да повече човеци. А именно такова е желанието на същностите предоставили Откровението.

   Направих нов портал с информацията на Откровението. Остана името „От ВАС за ВАС” защото очаквам Вие потребителите да изпращате текстове, графики, линкове по темата, които ще публикувам в портала.

 

   Дано е интересно и полезно за Вас потребителите.

   Тук ще научите истината за Голямата Вселена. Същността и значението на числото 3 и числото 7 – просто седем е пълната комбинация от 1,2 и 3. Затова и свръхвселените са седем.

   Истината за нашата планета Земя или като се води в космическия регистър под номер 5 342 482 337 666 – Урантия. Ще разберете кога и как е възникнал живота.

   Има трилиони други еволюционни същества – с 1,2 и 3 ДНК спирали, с 1, 2 и 3 дялове на мозъка, дишащи и недишащи. Ние човеците имаме 20 сетива, възходящите – 70, а съвършените – 210 сетива. Освен еволюционните има трилиони сътворени същества и същности които обслужват Голямата Вселена.

   Идеята, същността и целта на еволюцията. Пространството и времето. Енергията и материята.

   Ще разберете кой е Михаил – създателя на нашата локална вселена Небадон. Защо е трябвало да се превъплати 7 пъти. Последния седми - на Земята, роден от жена, с името Иисус. Ще разберете истината за Възкресението. А не модифицираната версия от еврейските свещенници.

   Ще разберете кои са Адам и Ева и защо са били на планетата Земя. За тяхната простъпка, която е забавила еволюцията.

   Ще разберете истината за Луцифер.

   И още много, много истини.

   Всичко това е предоставено през 1934 година на земните жители от същностите, които служат в Голямата Вселена. Има го, защото там всичко се записва и съхранява.

 

   Но тази информация не е за всеки. Това не зависи от местоживеенето, образованието, професията. Трябва да се има генетична необходимост от истината за Вселената. Тези които живеят само да се хранят, да се размножават, да се  забавляват, да трупат вещи, пари, имоти никога не ще го разберат. Но не им и трябва. А такива са около 70% от човеците – масата зависима и управляема потребителска паплач. 25% поназнайват нещо, но им е по-удобно да се правят, че това не ги засяга. Само около 5% познават истината и я отстояват.

   Нация, на която 75% от младежите виждат и признават само материалното е обречена.

 

   Дали вярваш или не – такава е Вселената. Това е...

 

                                                                                                                                                                                                                                                   Иван Попов